Werken bij

Borger & Burghouts is er voor bedrijven die Arbo, Veiligheid en Milieu hoog in het vaandel hebben staan. Met een team van zo’n 20 professionals werken we afwisselend op projectbasis of structureel voor bedrijfsmatige opdrachtgevers in Nederland. Voornamelijk operationeel binnen de industriële sector, maar ook daarbuiten liggen genoeg mogelijkheden.

Onze dienstverlening is te categoriseren in de volgende driedeling:

  • Inzicht hebben en houden: Om succesvol te kunnen ondernemen is het essentieel dat organisaties hun relevante stakeholders en vereisten helder in kaart hebben. Weten wat er speelt!
  • Voldoen aan vereisten: Weten waar organisaties in tekort schieten om vervolgens aantoonbaar invulling te geven aan de vereisten die relevant zijn. Voldoen aan wat relevant is!
  • Borgen: Binnen organisaties vastleggen welke stappen zijn gezet om te kunnen voldoen aan relevante vereisten zodat dit ook in de toekomst is zeker gesteld. Weten dat het goed zit!

Hoe zou jij hier je invulling aan geven?

Vacatures

In verband met de groei van onze activiteiten zoeken wij voor ons kantoor in Deventer een Adviseur Milieu en een Adviseur Health & Safety.

Als adviseur ben jij in staat vakkennis praktisch én oplossingsgericht toe te passen en weet je opdrachtgevers aan ons te binden. Vanzelfsprekend draag je bij aan het uitbreiden van onze opdrachtportefeuille door zelfstandig en in teamverband commercieel actief te zijn. Daarnaast toon je initiatief in het ontwikkelen van nieuwe concepten en werk je aan het professionaliseren van bestaande producten en diensten.

Vooruitstrevend met Pharius

Bij de klant wil je natuurlijk goed beslagen ten ijs komen. Daarom zijn we vanuit B&B een Premium Partnership aangegaan met Pharius. Met de online applicatie Pharius bied je jouw klant op een prettige wijze optimale ondersteuning in het traject naar het aantoonbaar compliant zijn én blijven van de organisatie, locatie en/of bedrijfsactiviteit.

Anderzijds zijn we als Premium Partner tevens verantwoordelijk voor een continue ontwikkeling van deze online applicatie. Ook als adviseur pak je hierin jouw rol. Een mooie wisselwerking tussen klant, dienst en product, waardoor we ons constant blijven verbeteren.

X