De berichten van B&B

10% korting op uw RI&E tijdens de week van de RI&E.

Een Risico Inventarisatie & Evaluatie, kortom een RI&E, is een middel om binnen uw bedrijf alle risico’s in kaart te brengen. Om deze risico’s te reduceren of weg te nemen moet er vervolgens een Plan van Aanpak (PvA) komen, en deze moet u vanzelfsprekend als bedrijf uitvoeren. Het is niet alleen erg nuttig voor het bedrijf om met een RI&E de continuïteit te waarborgen en ongevallen tegen te gaan maar is het ook verplicht volgens artikel 5 van de arbeidsomstandighedenwet. Wilt u meer weten over wat een RI&E u kan opleveren? Kijkt u dan eens dit filmpje.B&B tijdens de week van de RI&E

Het is daarnaast belangrijk om de RI&E zo actueel en dynamisch mogelijk te houden. Dat betekent wanneer risico’s veranderen deze moeten worden beschreven in de RI&E en het Plan van Aanpak. Een goed voorbeeld hiervan is natuurlijk de huidige Coronacrisis en het thuiswerken. Voor zulke ingrijpende zaken moet de RI&E worden aangepast en volstaat alleen een Coronaprotocol niet.

Juist in deze tijd waarin gezondheid en veiligheid onder een vergrootglas liggen is aandacht voor een goede RI&E cruciaal. Om bedrijven daarin te ondersteunen en adviseren heeft Borger & Burghouts tijdens de week van de RI&E een actiecampagne. Tijdens deze week geven wij 10% korting op uitvoering van de RI&E. Deze zal door een van onze professionals worden uitgevoerd zodat u zeker weet dat u beschikt over een goede RI&E.

Mocht u al een RI&E hebben en twijfels hebben over de volledigheid, actualiteit of zeker willen weten dat deze voldoet aan de wettelijke verplichtingen? Dan kunnen wij deze ook voor u controleren, een zogenaamde RI&E audit. Ook hierop krijgt u 10% korting tijdens de week van RI&E. Meer informatie over deze actie.

Interesse in de 10% korting op uw RI&E?
Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier en we vertellen u graag en geheel vrijblijvend meer over deze actie. 

    X