Gezocht: ervaren en gedreven Adviseur Health & Safety

Ben jij de adviseur Health & Safety die onze klanten helpt compliant te zijn?

Ter versterking van ons team zoeken wij een gedreven adviseur Health & Safety met 5 tot 10 jaar werkervaring. Binnen het team Health & Safety werk je samen met collega’s aan diverse projecten waarin alle facetten van compliancemanagement aan de orde komen. We helpen klantorganisaties om risicogericht te voldoen aan hun complianceverplichtingen. Dit vertaalt zich onder andere in de volgende werkzaamheden:

  • Opstellen van registers van wet- en regelgeving;
  • Vertalen van wijzigingen in wet- en regelgeving naar praktische adviezen voor onze klanten;
  • Uitvoeren van compliance-audits met onze online tool Approve;
  • Uitvoeren van GAP-analyses ISO 45001;
  • Ondersteuning van BRZO-bedrijven;
  • (laten) Uitvoeren van technische onderzoeken (ATEX, blootstelling gevaarlijke stoffen, akoestiek, …);
  • Uitvoeren van (verdiepende) RI&E’s;
  • Ondersteunen bij het opzetten van compliance-managementsystemen

Als adviseur ben jij in staat vakkennis praktisch én oplossingsgericht toe te passen en weet je opdrachtgevers aan ons te binden. Vanzelfsprekend draag je bij aan het uitbreiden van onze opdrachtportefeuille door zelfstandig en in teamverband commercieel actief te zijn. Daarnaast toon je initiatief in het ontwikkelen van nieuwe concepten en werk je aan het professionaliseren van bestaande producten en diensten.

Jouw kwaliteiten!

Je bent een gedreven adviseur en durft bij ons jouw ambitie waar te maken. Daarvoor noodzakelijk is tenminste HBO werk- en denkniveau. Affiniteit met managementsystemen en goede kennis van wet- en regelgeving op het gebied van Health & Safety zijn een pré. Je bent een dienstverlenende en energieke persoonlijkheid, die door zijn/haar omgeving vaak omschreven wordt als ondernemend, zelfstandig, overtuigend, communicatief en sociaal vaardig. Jij opereert het liefst binnen verschillende lagen van onze klantorganisaties en bent in staat industriële processen je snel eigen te maken. Tenslotte ben je resultaatgericht en een echte teamspeler.

Onze tegenprestatie!

De duurzaamheid die wij bij oplossingen nastreven staat ook centraal in onze relatie met elkaar, met opdrachtgevers en projectpartners. Dat maakt het werken bij Borger & Burghouts bijzonder en vertaalt zich in een aantrekkelijke en ‘warme’ omgeving, waarin humor, professionaliteit, enthousiasme en een ‘Bourgondisch’ vleugje de kurk vormen waarop onze groeiperspectieven drijven. Want groeien doen we. Met unieke concepten en kansrijke ideeën, dienen zich steeds meer groeikansen aan die we willen verzilveren. Vandaar dat we nu een adviseur zoeken die een bijdrage levert aan dit uitdagende proces.

Uiteraard voorzien wij je in de middelen die nodig zijn om kwalitatief goed advieswerk te leveren. Goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, laptop, mobiele telefoon en (indien noodzakelijk) lease-auto zijn daarbij voor ons vanzelfsprekend. Blijvende persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal, zowel vakinhoudelijk als ook qua vaardigheden.

Belangstelling?

Stuur dan je motivatie en een recent Curriculum Vitae naar:

Borger & Burghouts B.V.
t.a.v. mevrouw Monique Bijlsma
Postbus 554
7500 AN Enschede (m.bijlsma@benb.nl).

Als je eerst nog meer wilt weten, bel je met Joost Baak, telefoon 085 0430 100.

Wij maken graag een afspraak met je voor een persoonlijke kennismaking.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs