Ben jij de adviseur Health & Safety die onze klanten helpt compliant te zijn?

Wat je gaat doen als Adviseur

Ter versterking van ons team zoeken wij in de regio Deventer een gedreven adviseur Health & Safety met 5 tot 10 jaar werkervaring. Binnen het team Health & Safety werk je samen met collega’s aan diverse projecten waarin alle facetten van compliancemanagement aan de orde komen. We helpen klantorganisaties om risicogericht te voldoen aan hun complianceverplichtingen. Dit vertaalt zich onder andere in de volgende werkzaamheden:

 • Opstellen van registers van wet- en regelgeving;
 • Vertalen van wijzigingen in wet- en regelgeving naar praktische adviezen voor onze klanten;
 • Uitvoeren van compliance-audits met onze online tool Approve;
 • Uitvoeren en/of begeleiden van BRZO-inspecties;
 • (laten) Uitvoeren van technische onderzoeken (ATEX, blootstelling gevaarlijke stoffen, akoestiek, …);
 • Uitvoeren van (verdiepende) RI&E’s;
 • Uitvoeren van GAP-analyses ISO 45001;
 • Ondersteunen bij het opzetten van compliance-managementsystemen.

Wie wij zijn

Borger & Burghouts is een project- en adviesbureau dat actief is op het gebied van compliance-management HSE, ofwel Milieu, Arbeidsomstandigheden en Veiligheid. Onze dienstverlening levert onze opdrachtgevers het volgende op:

 • Inzicht hebben en houden: Om succesvol te kunnen ondernemen is het essentieel dat organisaties haar relevante stakeholders en vereisten helder in kaart hebben. Weten wat er speelt!
 • Voldoen aan vereisten: Weten waar organisaties in tekort schieten om vervolgens aantoonbaar invulling te geven aan de vereisten die relevant zijn. Voldoen aan wat relevant is!
 • Borgen: Binnen organisaties vastleggen welke stappen zijn gezet om te kunnen voldoen aan relevante vereisten zodat dit naar de toekomst toe is zeker gesteld. Weten dat het goed zit!

Wij werken met een team van 20 professionals aan projecten voor bedrijfsmatige opdrachtgevers in  voornamelijk de industriële sector in heel Nederland.

Jouw bijdrage aan ons bureau

Als adviseur ben jij in staat vakkennis praktisch én oplossingsgericht toe te passen en weet je opdrachtgevers aan ons te binden. Vanzelfsprekend draag je bij aan het uitbreiden van onze opdrachtportefeuille door zelfstandig en in teamverband commercieel actief te zijn. Daarnaast toon je initiatief in het ontwikkelen van nieuwe concepten en werk je aan het professionaliseren van bestaande producten en diensten.

Jouw kwaliteiten

Je bent een gedreven adviseur die lef toont om jouw ambitie bij ons waar te maken. Daarvoor noodzakelijk is tenminste HBO werk- en denkniveau. Affiniteit met managementsystemen en goede kennis van wet- en regelgeving op het gebied van Health & Safety zijn een pré.

Je bent een dienstverlenende en energieke persoonlijkheid, die door zijn/haar omgeving vaak omschreven wordt als ondernemend, zelfstandig, overtuigend, communicatief en sociaal vaardig. Jij opereert het liefst binnen verschillende lagen van onze klantorganisaties en bent in staat industriële processen je snel eigen te maken. Tenslotte ben je resultaatgericht en een echte teamspeler.

Onze tegenprestatie

De duurzaamheid die wij bij oplossingen nastreven staat ook centraal in onze relatie met elkaar, met opdrachtgevers en projectpartners. Dat maakt het werken bij Borger & Burghouts bijzonder en vertaalt zich in een aantrekkelijke en ‘warme’ omgeving, waarin humor, professionaliteit, enthousiasme en een ‘Bourgondisch’ vleugje de kurk vormen waarop onze groeiperspectieven drijven. Want groeien doen we. Met unieke concepten en kansrijke ideeën, dienen zich steeds meer groeikansen aan die we willen verzilveren. Vandaar dat we nu een adviseur zoeken die een bijdrage levert aan dit uitdagende proces.

Uiteraard voorzien wij je in de middelen die nodig zijn om kwalitatief goed advieswerk te leveren. Goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, laptop, mobiele telefoon en (indien noodzakelijk) lease-auto zijn daarbij voor ons vanzelfsprekend. Uiteraard bieden wij je de ruimte om jouw werkweek qua dagen en werktijden samen met ons passend te krijgen. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal, zowel vakinhoudelijk als ook qua vaardigheden.

Belangstelling?

Stuur dan je motivatie en een recent Curriculum Vitae naar:

Borger & Burghouts B.V.
t.a.v. mevrouw Monique Bijlsma
Postbus 554
7500 AN Enschede (m.bijlsma@benb.nl).

Wij maken graag een afspraak met je voor een persoonlijke kennismaking.
Als je eerst meer wilt weten, bel je met Joost Baak, telefoon 085 0430 100.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs

X