De berichten van B&B

Wijzigingen in uw register nu via Pharius

Met de introductie van Pharius wijzigt ook de wijze waarop wij u informeren over voor u relevante wijzigingen in wet- en regelgeving. Floor, Adviseur Arbo & Veiligheid en Daniël, Adviseur Milieu, brengen u bij toerbeurt op de hoogte van de ontwikkelingen en releases met betrekking tot Pharius. Zij behandelen hierbij zowel de releases die hebben plaatsgevonden als die komen gaan en de impact hiervan voor u. Tevens gaan zij in op toekomstige plannen vanuit Borger & Burghouts.

Vrijdag 06 maart jl. hadden we de primeur. Na een aantal uitgebreide tests hebben we u voor het eerst een aantal relevante wijzigingen doorgegeven in onze applicatie Pharius. Op een paar kleine ‘hick-ups’ na, is alles soepel verlopen en zijn de wijzigingen door één ieder goed (en positief) ontvangen. U kunt deze wijzigingen binnen Pharius afhandelen en de impact en wijze van implementeren vastleggen. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat deze nieuwe werkwijze u tijd bespaart.

Op 3 april geven onze adviseurs alweer de nieuwe wijzigingen aan u vrij. Een nieuw ritme en werkwijze waar we als adviseurs van B&B even aan moeten wennen, maar wel heel enthousiast over zijn. Hoe actueler uw register, hoe beter het werkt. En daar doen we het uiteindelijk voor.

Nieuw in Pharius is de beschikbaarheid van normen. Eind februari heeft RDMG Uitgevers ruim 7500 normen opgenomen in de Databank van Pharius. Deze zijn allemaal voorzien van een samenvatting en informatie over de actualiteit (publicatiedatum, status, wijzigingen etc.). Uw adviseur kan, indien gewenst, deze normen voor u toevoegen aan uw register. Overige wat kleinere updates staan overzichtelijk vermeld in de release notes van Pharius. Eén die hierin niet benoemd is, maar wel is doorgevoerd is de mogelijkheid om uw register te exporteren naar Excel.

Wilt u frequenter op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen? Volg ons ook via LinkedIn

Floor Ham
Adviseur Arbo en veiligheid

X