Contact?

Paul van der Donk

“Less talk, more walk”. Oftewel compliance is niet alleen geschreven en gesproken woord, maar vooral doen en handelen. Deze praktijkgerichte benadering is Paul op het lijf geschreven.

Paul is analytisch sterk en weet de theorie feilloos te vertalen naar de praktijk. Hierin zoekt hij de samenwerking met opdrachtgevers. Zijn benadering; Compliance is een gezamenlijke reis met interactie, communicatie en het delen van kennis en inzichten. Met behulp van mooie compliance tools tijdens de reis is het resultaat, na een prachtige wandeling, een organisatie die compliant is, en blijft.

Na het behalen van zijn titels Ing. Milieu- & Cultuurtechniek en Bsc. Milieu-Natuurwetenschappen, is Paul lange tijd werkzaam geweest in industriële productieomgevingen en de industriële dienstverlening. Zijn specialisme bevindt zich vooral op het gebied van (proces)techniek, milieu wet-& regelgeving en milieuvraagstukken gerelateerd aan omgevingsvergunningen.

Volgens Paul is compliance vooral te vinden ‘tussen de oren’ van organisatiemedewerkers, in de vorm van kennis en bewustzijn. Aanwezig als passie in de harten van organisatiemedewerkers en actief uitgedragen en vorm gegeven in de organisatiecultuur. Hieruit spreekt duidelijk z’n liefde voor dit vakgebied.

Zijn levenshouding is goed verwoord in de volgende uitspraak van (waarschijnlijk) Winston Churchill, “You make a living by what you get; you make a life by what you give”.

X