Contact met Joost?

Joost Baak

“Toegevoegde waarde bieden, daar draait het om!” Gedreven en toegewijd. Dat is in het geval van Joost een understatement. Binnen Borger & Burghouts is Joost al jaren een stabiele factor die de organisatie en producten, haar klanten en haar medewerkers door en door kent. Steeds is het hem te doen om het bieden van toegevoegde waarde. Joost toont zich steeds weer betrokken bij het vraagstuk van de opdrachtgever en diens organisatie. “Kritisch zijn op wat je bijdraagt aan de organisatie en/of projecten van de klant, dat moet steeds sterker verankerd zijn in ons denken”.

Joost zijn expertise beslaat door het afronden van de studie Milieukunde en de studie Bedrijfskunde een breed gebied. Zijn passie ligt in het tot stand brengen van verbeteringen. In werkwijzen, in persoonlijke effectiviteit, in projecten: als het maar leidt tot een beter rendement. Als directeur van adviesbureau Borger & Burghouts is hij ook erg begaan met het reilen en zeilen binnen dochteronderneming RDMG Uitgevers. Met name de synergie die uitgaat van beide ondernemingen zet hij in om vraagstukken op te lossen en daardoor klanten tevreden te stellen. Steeds vaker blijkt Joost in staat om door de combinatie van kennis van wet- en regelgeving, ontwikkelen en inzet van slimme tools en zijn advieskwaliteiten de opdrachtgever voort te helpen.

Joost begeleidt opdrachtgevers met name bij managementvraagstukken die te maken hebben met krachten vanuit de omgeving. Hij noemt dit de omgevingskrachten. Invloeden vanuit de maatschappij, de fysieke omgeving waarin de organisatie opereert of vanuit het speelveld van de klant.

 

X