Contact?

Jeffrey Mittendorff

“Een veilige werkomgeving creëren kan alleen door samenwerken”, aldus Jeffrey. Het creëren van een veilige werkomgeving is ieders verantwoordelijkheid. De verbinding zoeken en samenwerking tussen alle lagen van een organisatie is daarom cruciaal in het streven naar een veilige werkomgeving. Jeffrey helpt bedrijven die verbinding te maken en de basis te leggen én te behouden op het gebied van compliance management.

Zijn specialisme ligt op het gebied van Arbeidsomstandigheden en het in compliant zijn hiermee. Tijdens zijn studie integrale veiligheidskunde was dit ook zijn focusgebied. Met een minor ‘International safety and security studies’ in z’n zak, ervaring onder andere opgedaan bij een overheidsinstelling en een cum laude afronding is Jeffrey aan de slag gegaan als KAM coördinator in de technische branche.

In deze functie richtte hij zich op de veiligheidscultuur binnen de organisatie. De omslag naar een proactieve veiligheidscultuur, continuering en borging van de OHSAS 18001, ISO 9001, MVO & VCA*certificering in de Benelux zijn enkele facetten die hij vanuit deze praktijk zeer goed beheerst.

Als adviseur kun je Jeffrey het beste omschrijven als praktisch ingesteld. Hij helpt bedrijven compliant te zijn én te laten blijven. De werkwijze van Jeffrey kenmerkt zich door een kritische en analyserende werkwijze waarmee hij de klant veel werk uit handen neemt op het gebied van HSE.

X