Contact?

Jan Kuipers

“Van uitdagingen krijg ik energie”. Analyseren en partijen met elkaar verbinden. Daar wordt Jan warm van. Hij wekt vertrouwen en weet, met creativiteit en gevoel voor bestuurlijke en intermenselijke verhoudingen, projecten uit het slop te trekken en te realiseren. Kenmerkend voor Jan is het zoeken naar een gezamenlijke win-win, die door “out of the box” denken veelal wordt gevonden en gerealiseerd.

Al meer dan 20 jaar staat Jan bedrijven en overheden bij met adviezen rondom vergunningen en (ruimtelijke) ontwikkeling. Hij werkt als omgevings- en vergunning manager die vanuit de theorie en praktijk is bekend met begrippen als Integraal ProjectManagement (IPM), Strategisch OmgevingsManagement (SOM) en Mutual Gaines Aanpak (MGA). Jan is sociaal vaardig, analytisch sterk en een teamplayer, die ook zelfstandig uitstekend uit de voeten kan.

Binnen Borger & Burghouts heeft Jan een afwisselende en actieve loopbaan. Hij zet zijn talenten in bij een grote variëteit aan opdrachten. Van coaching tot het leiden en ontwikkelen van projecten, van het uitvoeren van risicobeoordelingen tot het schrijven van rake adviezen, het is allemaal in goede handen bij Jan. Hij acteert daarbij het liefst op het raakvlak tussen overheden en bedrijfsleven. Jan werkte de laatste jaren als omgeving- en vergunning manager bij grote infrastructurele projecten.

X