Contact?

Hugo Borger

“Mensen in beweging krijgen, veranderingen doorvoeren, organisaties aan de gang krijgen”. Dat is Hugo ten voeten uit. Zijn positieve (levens)houding is een bewuste keuze. Een positieve houding leidt onder dezelfde omstandigheden tot meer resultaat dan een negatieve houding, zo is zijn overtuiging.

Hugo’s expertises beslaan een breed gebied, van veranderprocessen vormgeven tot interim management. In zijn werk probeert hij lef, kennis, analytisch vermogen, leiderschap en politieke antennes met elkaar te combineren. Als er de vraag is nieuwe dingen te creëren, staat hij dan ook graag vooraan. Door te volharden in het einddoel en vooraf niet alle antwoorden te kennen, komen volgens Hugo innovaties tot stand. “De ervaring leert: als je op voorhand alle beren op de weg als belemmering ziet, ontstaat er nooit iets nieuws. Of je nu in de wereld van de technologie actief bent, of werkt aan organisatieverbetering”.

Hugo is als interim- en programmamanager actief bij diverse organisaties in de zorg, bij de overheid en het bedrijfsleven. Hij presteert uitstekend in politiek gevoelige omgevingen, en heeft een voorkeur voor uitdagingen waar nog niemand de haalbaarheid en oplossing voor ogen heeft. Door intuïtie te combineren met ratio brengt hij zulke situaties met verassende oplossingen tot een succesvol einde.

X