Contact?

Arthur Burghouts

“In complexe situaties processen goed managen.” Dat is waar Arthur het meeste voldoening uit haalt. Hij floreert in een dynamische omgeving waarin hij bij voorkeur mag helpen vernieuwingen tot stand te brengen. In deze processen is Arthur een enthousiasmerende ondernemende procesmanager met veel oog voor de menselijke kant van problematiek.

Arthur is zowel diplomatiek als rationeel, met een communicatiestijl die te typeren is als open, opbouwend en mensgericht. Verantwoordelijk nemen past bij hem en hij weet anderen te inspireren dat ook te doen. Daarnaast is hij ondernemend, gedreven en enthousiast.

Arthur opereert graag aan de startkant van projecten, waarbij hij een pleitbezorger is van projectmatig werken. Dit is volgens hem noodzakelijk, gezien de groter wordende complexiteit van projecten. De risico’s binnen een project verminderen lukt alleen met een dergelijke gedegen aanpak. En die risico’s moeten omlaag, want, zo zegt Arthur: “Of je nu in de ICT zit, het onderwijs, de gezondheidszorg, de productontwikkeling, de bouwinfra of bij de overheid: als projectmanager kun je je steeds minder fouten permitteren. De roep naar ‘in één keer goed’ neemt toe.”

X