De berichten van B&B

Pharius. De nieuwe vorm van aantoonbaar compliant zijn.

Op 11 juni 2019 is door RDMG Uitgevers Pharius als naam van haar nieuwe applicatie bekend gemaakt. Met Pharius maakt RDMG een grote sprong voorwaarts in de ondersteuning van het aantoonbaar compliant zijn voor de HSE professional.

Als één van de partners van RDMG Uitgevers is Borger & Burghouts zeer nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van Pharius. Op basis van onze kennis vanuit de praktijk, klantwensen, de allernieuwste online technieken en inzichten van RDMG zelf is het gehele online ondersteuningsproces voor het ‘aantoonbaar compliant zijn’ opnieuw gedefinieerd.

Pharius zal de Databank en de tools Register en Compliance medio 2020 definitief vervangen.

Inmiddels is de eerste release van Pharius in de testfase belandt. Als partner hebben we een uitvoerige sneak preview gehad. We zijn dan ook zeer enthousiast dat we Pharius straks aan onze klanten en relaties te kunnen laten zien. Pharius is intuïtief opgezet. Het is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. De content blijft in beheer van RDMG Uitgevers waardoor de inhoud altijd actueel en betrouwbaar is. Naast de vereenvoudiging van de bestaande functies biedt Pharius ook nieuwe mogelijkheden, waaronder:

  • Signaleringen: te allen tijde “real-time” online inzicht in de relevante wijzigingen in wet- en regelgeving;
  • Wijzigingen in wet- en regelgeving zijn door de klantorganisatie aantoonbaar af te handelen door het toevoegen van een impactanalyse en een implementatieverslag. Geheel overeenkomstig ISO 14001 en ISO 45001;
  • Uitgebreide rechtenstructuur die het mogelijk maakt voor elke gebruiker inzichtelijk te maken wat hij echt nodig heeft;
  • Directe koppeling tussen uw (wettelijke) verplichtingen en borgingswijze;
  • Uitgebreide takenmodule waarmee u taken uitzet binnen en buiten de organisatie. Uiteraard is de afhandeling van taken gebruiksvriendelijk voor de gebruiker en te monitoren voor de manager;
  • Overzichtelijke managementcockpit die uw compliance status “real-time” weer geeft;
  • … En nog veel meer

Voor klanten en relaties van Borger & Burghouts

Medio 2020 vervangt Pharius de bestaande Databank en de tools Register en Compliance definitief. Wij van Borger & Burghouts willen echter niet zo lang wachten en u al vanaf september de voordelen van Pharius laten ervaren.

Uiteraard begeleiden wij u in de migratie, die voor u overigens geen kosten met zich meebrengt.  We nodigen u en uw collega’s graag uit voor deelname aan een van de introductiebijeenkomsten die wij in september en oktober 2019 organiseren. In onze agenda ziet u wanneer wij bij u in de regio zijn en kunt u zich hiervoor aanmelden.

Kijk op www.pharius.nl voor meer informatie.

X