De berichten van B&B

Een zonovergoten en sfeervolle Military 2018

Afgelopen zaterdag, al vroeg in de ochtend, arriveerden de eerste relaties om niets te willen missen van de cross country. Met ruim 60.000 bezoekers is de cross country het hoogtepunt van de Military Boekelo-Enschede. Met Tim Lips, als grote kanshebber om als eerste Nederlander ooit dit internationale evenement te winnen, was het dit jaar extra speciaal.

Vanuit de B&B Cross Country Business Lodge was de race door iedereen goed te aanschouwen. Onder het genot van een hapje en drankje en een rijkelijke lunch konden onze relaties de gehele dag genieten van alle vertier in en rond de Business Lodge. De traditie leert dat zien en gezien worden daarbij minstens net zo aangenaam kijken is is als het volgen van de voorbij stormende ruiters.

Donderdag 11 oktober nodigden wij al een aantal van onze relaties uit voor een informele kennismakingsborrel in de Business Lodge. Robert Zandstra gaf als voorzitter van de Military Boekelo-Enschede een toelichting op de opzet van het evenement en de betekenis van compliance.

We kijken terug op twee zeer geslaagde en zonnige relatiedagen!

X