De berichten van B&B

De nieuwe online applicatie voor compliance ‘Pharius’ zeer positief ontvangen

Daniel van Grol, Adviseur Milieu en Floor Ham, Adviseur Arbo & Veiligheid

Met de komst van Pharius zal de ondersteuning in uw compliance management langzaamaan veranderen. Floor, Adviseur Arbo & Veiligheid en Daniel, Adviseur Milieu praten u regelmatig bij over de ontwikkelingen, en releases die hebben plaatsgevonden en die komen gaan, de impact hiervan voor u én de hieraan gelieerde toekomstige plannen vanuit Borger & Burghouts. 

In een 4-tal zeer goed bezochte introductiebijeenkomsten hebben we u, vanuit Borger & Burghouts, kennis laten maken met Pharius. De bijeenkomsten waren voor de aanwezige organisaties tevens het startsein voor de migratie naar Pharius. Een proces dat nog steeds in volle gang is en met positieve reacties wordt ontvangen. Uiteraard zijn wij daar erg blij mee.

In het Novotel te Schiedam was de kick-off van de introductie van Pharius. Vol spanning werden de eerste beelden getoond, uitleg gegeven en reacties gepeild van en over Pharius. Globaal genomen waren velen van u positief verrast over de duidelijke en intuïtieve interface, het dashboard en de veel actievere ondersteuning in het compliance proces. Daarnaast waren de veelgeroemde verbeteringen; de mogelijkheid tot samenwerken door middel van het aanmaken en uitzetten van taken en de gebruiksvriendelijke wijze waarop het borgen van uw verplichtingen is ingericht. Een reden voor een groot aantal klanten om per direct het bestaande servicecontract Register uit te breiden naar het servicecontract Compliance.

Voor ons is dit natuurlijk een bevestiging dat we met Pharius een nieuwe en goede weg in zijn geslagen om u nog beter van dienst te zijn in uw compliance behoefte. Deze bevestiging geeft ons kracht en inspiratie deze route verder te bewandelen en nog verder uit te werken in de toekomst. Dit natuurlijk naast de (door)ontwikkelplannen die er al liggen.

De komende periode zullen we u als gebruiker van Pharius goed op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. Dit doen we middels onze nieuwsbrief, via LinkedIn en uiteraard in nieuws van de online applicatie Pharius.

Floor Ham & Daniël van Grol

X