De berichten van B&B

Corona vraagt om inventieve manier van samenwerking

Het Corona-virus houdt de wereld in een stevige greep, waarvan op dit moment nog niet bekend is hoe stevig deze greep is en hoe lang deze ons vasthoudt. Wat wel duidelijk is, is dat ieder persoon en organisatie keuzes heeft te maken over de wijze waarop zij met deze situatie omgaat. Zo ook Borger & Burghouts. De veiligheid van onze mensen, klanten, samenwerkingspartijen en directe omgeving gaat ons uiteraard aan het hart. Vertraging van verspreiding van het virus is ook voor ons topprioriteit.

Wij kunnen het niet alleen!

Uiteraard hebben wij binnen ons kantoor en voor onze medewerkers direct na het bekend worden van de uitbraak van het Corona-virus in Nederland maatregelen getroffen. Extra persoonlijke hygiëne en schoonmaak op kantoor, aangepaste begroetingswijzen en de voorkeur voor thuiswerken zijn enkele voorbeelden van dit pakket.

Ons type dienstverlening brengt met zich mee dat wij intensief persoonlijk contact hebben met onze opdrachtgevers, veelal op hun locatie op verschillende plaatsen in het land. Om onze dienstverlening in deze roerige tijd te kunnen continueren hebben wij een aantal hulpmiddelen voorhanden. Alles om u als klant maximaal te kunnen blijven ondersteunen.

 
Wat doet B&B voor u:
  • Alleen strikt noodzakelijke fysieke afspraken vinden op klantlocatie plaats;
  • In geval van fysieke overleggen behouden wij ruim afstand tot onze gesprekspartners en nemen wij uw hygiënemaatregelen in acht;
  • Overleggen vinden bij voorkeur plaats middels digitale middelen. Wij beschikken hiervoor over videochat, telefoon, mail, whatsapp;
  • Medewerkers van Borger & Burghouts met (lichte) ziekteverschijnselen zijn verplicht thuis te verblijven.
 

Alleen samen komen wij deze vervelende situatie te boven. Wij wensen u heel veel sterkte en succes toe. Zorg goed voor uzelf en elkaar!

Alle medewerkers van Borger & Burghouts

X