Wij borgen uw afspraken

Binnen de organisatie vastleggen wat is gerealiseerd om te kunnen voldoen aan relevante vereisten zodat dit naar de toekomst toe is zeker gesteld. Zeker weten dat het goed zit?

Om te voorkomen dat het naleven van de door de organisatie onderschreven vereisten na verloop van tijd verwaterd, is het essentieel dat de organisatie de gemaakte afspraken borgt.

Borger & Burghouts ondersteunt organisaties bij het binnen de organisatie vastleggen van gemaakte afspraken en uitgedachte werkwijzen om daarmee te borgen dat in de toekomst nog steeds aan de vereisten wordt voldaan. Borgen door het vastleggen van uw wettelijke en overige verplichtingen, met daaraan gekoppelde verantwoordelijken binnen uw organisatie. Borgen door het monitoren en implementeren van wijzigingen en ontwikkelingen in wet- en regelgeving en wijzigingen in uw organisatie en activiteiten. Borgen door het periodiek uitvoeren van specifieke compliance checks op gewijzigde en nieuwe wet- en regelgeving. En borgen door middel van een specialistische helpdesk op het gebied van HSE wet- en regelgeving.

Producten en diensten die u helpen met borgen

X