De berichten van B&B

B&B voor 6e jaar trots partner van de Military Boekelo-Enschede

Ook dit jaar is Borger & Burghouts wederom trots partner van de Military Boekelo-Enschede. Het paarden topsportevenement dat bekend staat als één van de grootste paardesport evenementen van Nederland is een perfecte mix van Topsport, Business & Pleasure en bovenal een unieke en enerverende belevenis.

Het partnerschap met de Military is nu (nog) meer in lijn met de profilering van ons bureau. Dit betekent dat wij de Military bijstaan op het gebied van HSE-compliance. En met onze crosscountry business lodge ambiëren we betrokken partners op hun expertisegebied toegevoegde waarde te leveren aan het evenement. Tegelijkertijd blijft gastvrijheid erg hoog in ons vaandel staan.

Op zaterdag 12 oktober a.s. verwelkomt Borger & Burghouts een groot aantal gasten in de business lodge. Met elkaar genieten van het mooie Twentse landschap, het beleven van een topsportevenement en persoonlijker kennismaken onder het genot van een hapje en een drankje. Dat is waar de crosscountry business lodge voor staat!

 

X