De berichten van B&B

B&B actief in Military cross country business lodge

Sinds 2013 is Borger & Burghouts trotse partner van Military Boekelo-Enschede, het paardentopsportevenement dat jaarlijks in oktober wordt georganiseerd. Na een aantal succesvolle jaren als Duurzaamheidspaviljoen hebben Borger & Burghouts en de andere partners van dit initiatief gekozen voor een andere profilering.

 

Het partnerschap met de Military is nu (nog) meer in lijn met de profilering van ons bureau. Dit betekent dat wij de Military bijstaan op het gebied van HSE-compliance. De naam “Duurzaamheidspaviljoen” is mede daardoor onlangs gewijzigd in “crosscountry business lodge”. Als crosscountry business lodge ambiëren betrokken partners op hun expertisegebied toegevoegde waarde te leveren aan het evenement. Tegelijkertijd blijft gastvrijheid erg hoog in ons vaandel staan.

 

Op zaterdag 7 oktober a.s. verwelkomt Borger & Burghouts een groot aantal gasten in de business lodge. Met elkaar genieten van het mooie Twentse landschap, het beleven van een topsportevenement en persoonlijker kennismaken onder het genot van een hapje en een drankje. Dat is waar de crosscountry business lodge voor staat!

X